top of page

Zsolt Wohner MATROOS

Ik ben een Hongaarse jongen, die verdwaald raakte op weg naar zijn studie in Amsterdam en ik blijk de enige maat op de Hollandse wateren te zijn die zijn vooronder een beetje netjes houdt.
Als kind heb ik altijd al van zeilen gehouden en ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om op de Hollandse wateren te varen, terwijl Henri een oogje in het zeil houdt, want hij is één van de beste zeilers die ik ooit heb gezien.
Het leukst vind ik wanneer de gasten arriveren: dat is het moment dat ik vol energie begin te bouwen aan ons team voor de dagen vol zeilavontuur die voor ons liggen.
Ik word elke dag midden in de nacht wakker en denk dat ik in mijn flat in Boedapest ben, ik maak zonder twijfel de beste roerei sandwiches, en ik ben altijd in voor een paar biertjes.

Henri van Dijk SCHIPPER

Sinds 1993 schipper ik op traditionele zeilschepen op de Nederlandse wateren.Ik geniet van het schippersleven: observeren van het weer, samenwerken met gasten en zeilen als sport. Het vaak zeer intensieve werk, dat het onderhoud van een klassiek zeilschip met zich mee brengt, vind ik prachtig. Het vervult me met trots dit culturele erfgoed in ere te houden.

 

Wil je vrijblijvend het schip een keer komen bekijken,

dan ben je van harte welkom!

henrivis.jpg
zsolt.jpg
bottom of page