top of page
8d977d1d-0fb0-4dc1-9fdf-a192d58067d4.JPG

Simon de Boer MATROOS

Als je uit havenstad Rotterdam komt, is water natuurlijk je beste vriend. Simon houdt van zeilen en liefst laat hij dan ook iedereen meegenieten van die passie, want zijn motto is 'zeilen is voor iedereen'. En zo is het!
Hij was koud klaar met zijn school, toen hij aan boord stapte om een dag proef te draaien. Het smaakte naar meer. Niks lekkerder dan in de ochtend zeilen te hijsen en te genieten van weer en vooral wind, in zijn haar. En dat is dan werk, hij is er soms nog een beetje verbaasd over.
Je kunt 'm eigenlijk nergens wakker voor maken, maar zet hem een stuk warme appeltaart voor in de ochtend en je hoort hem niet klagen.
Simon is een kei in creatief denken, supernieuwsgierig, sociaal en heeft ook nog eens technisch inzicht. Een supermaatje dus. Dat ga je beleven!

 

Avel von Ah SCHIPPER

Als iemand energie en vrolijkheid uitstraalt is het deze verse schipper, Avel. Hij ruilde het mooie Zwitserland in voor Nederland. Opgeleid tot elektricien, maar hij doet het ook prima achter een bar en aan het roer van Utopia.
Aan boord kan hij al zijn talenten inzetten. Lekker mensen motiveren voor het zeilen, teamwork organiseren, maar ook een leuke sfeer scheppen.
Je mag hem midden in de nacht wekken voor lekker eten. Deze romanticus houdt ook van een zonsondergang en mijmeren over het water. Een hecht cluppie bouwen vindt hij fantastisch. Als iedereen net zo blij is als hij, is de missie geslaagd. Je stapt met een glimlach van boord na een tocht met zo'n aanstekelijk blije schipper!

 

85a8ca96-cc9f-4d57-85e3-2078142bec37.JPG
bottom of page